Author Topic: Crash Errors / Log IN and Misc Solutions  (Read 2118 times)

Lineage2Ertheia

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2361
    • Lineage 2 Ertheia PVP Server
Crash Errors / Log IN and Misc Solutions
« on: December 04, 2016, 08:13:20 AM »
this is how to never get crashes

== Use our client from website

1. Make new folder
2. Use our installer.exe to get game files
3. use Updater.exe one time to be up to date
4. start the game from desktop shortcut or system-en/l2.exe

and you will never get errors.



== Disconect error at server select / INFINITE LOG IN===

1. Bot software or clicker software on hard disk
(even if not running bot soft is detected)

2. Bad Antiviruses
= some heavy scripted antiviruses like AVG/AVIRA/AVAST will crash at log in server, or not infinite logging in since they will block l2.exe
these are the worse antiviruses on the planet, i suggest uninstall it and use mallwarebytes , eset, kasperski, etc


If your issue is still not solve contact gm live www.facebook.com/lineage2ertheiagm

Matsuki

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: Crash Errors / Log IN and Misc Solutions
« Reply #1 on: February 18, 2018, 09:24:28 AM »
bonjour j'ai un probleme donc voila j'ai mes trois personnage qui un bug sur une map et a chaque fois que je me connecte avec sa me crash error merci de me les debloquer svp comme pero il y a Grazouille ,Toshiama et matsuki merci d'avance
************************************************************************************le crash en question

Version: EP20_Global,BLS,V2110409,24
BuildDate: Thu Apr 02 07:20:12 2015

Time: 2018.2.18 09:19:24 [GTick=2897,LGTicks=2869]
PosCode: 69288:-71992:-3789
OS: Windows 8(64) 6.2 (Build: 9200), Service Pack 0.0
CPU: AuthenticAMD  AMD Athlon(tm) II P360 Dual-Core Processor @ 2300 MHz
RAM: 4095MB RAM
CPUInfo: 2,2,2,1
Video: ATI Mobility Radeon HD 4200 Series (1129)
VideoResources: 47 MB
MAC: AC-81-12-7E-6B-FA
LANG: ENGLISH
IME: ???

Error: Assertion failed: InPos<=Size [File:..\..\Core\Inc\FFileManagerWindows.h] [Line: 186]


History: FArchiveFileReader::Seek <- ULinkerLoad::Seek <- LoadImportMap <- ULinkerLoad::Load <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- UObject::StaticLoadObject <- (Engine.Mesh LineageMonsters4.jackpot_bug_m00 NULL) <- UMeshComponent::LoadMeshComponent <- UMeshContainer::UpdateFirstMeshComponent <- AActor::UpdateFirstMeshComponent <- User::UpdatePawnMeshContainerByFace <- User::UpdatePawnMeshContainer <- User::SetPawnResourceImpl <- FL2UserSetPawnResourceManager::Tick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- CMainLoop::UpdateTheWorld <- MainLoop


Rahane

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: Crash Errors / Log IN and Misc Solutions
« Reply #2 on: April 08, 2018, 09:37:26 PM »
Hi, i'm new in this server. When i run the game i have only one bug i think, when i log an choose a character, i cannot see any characters in the lobby and in the game, and cannot move also when i click i only see the blue mark and nothing happens at all. Thanks to help me! :)

Lineage2Ertheia

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2361
    • Lineage 2 Ertheia PVP Server
Re: Crash Errors / Log IN and Misc Solutions
« Reply #3 on: April 09, 2018, 07:46:33 AM »
Hi, i'm new in this server. When i run the game i have only one bug i think, when i log an choose a character, i cannot see any characters in the lobby and in the game, and cannot move also when i click i only see the blue mark and nothing happens at all. Thanks to help me! :)

you are not using our client.

To play here u must use our full client from our website..


1. create a new folder
2. put our installer there which will download all files (Click download on our website to get the installer).
 

daiimaku

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: Crash Errors / Log IN and Misc Solutions
« Reply #4 on: May 04, 2018, 01:27:51 PM »
Hello, i'm new and i have a problem:
 When i click log in it goes successfull to the choose server screen but once there when i click the connect button nothing happens, it stays as i haven't clicked yet.

Malwarebytes as antivirus - Full installed your client with the installer - no firewall rules

PD: my hosts file is clear with default only, that may be the problem? please send me the host of your server to add it manually?
« Last Edit: May 04, 2018, 01:37:15 PM by daiimaku »

robspierre

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 132
Re: Crash Errors / Log IN and Misc Solutions
« Reply #5 on: May 04, 2018, 06:33:18 PM »
Quote
my hosts file is clear with default only
what do you consider default?
default hosts is blank file

daiimaku

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: Crash Errors / Log IN and Misc Solutions
« Reply #6 on: May 04, 2018, 10:54:33 PM »
Quote
my hosts file is clear with default only
what do you consider default?
default hosts is blank file

i mean like that:

# Copyright (c) 1993-2009 Microsoft Corp.
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
#
# For example:
#
#      102.54.94.97     rhino.acme.com          # source server
#       38.25.63.10     x.acme.com              # x client host

# localhost name resolution is handled within DNS itself.
#   127.0.0.1       localhost
#   ::1             localhost
   

PD: i've tryed reinstalling again in a second pc and same problem
« Last Edit: May 04, 2018, 10:56:39 PM by daiimaku »

biatchezz

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: Crash Errors / Log IN and Misc Solutions
« Reply #7 on: June 26, 2018, 06:32:34 PM »
Hello!

I've updated the client to the newest version (new antibot system). My windows 10 64-bit is in testmode, so i can't start L2. If i try to turn off testmode my pc is going to recovery loop, tried alot of ways to turn off, but nothing. Any ideas to bypass the testmode or smth?

regards :)